Welkom


Hartelijk welkom op onze website!

Via onze website willen wij u informeren over onze gemeente, zoals kerkdiensten, diaconale projecten en activiteiten. Verder vindt u informatie over de geschiedenis van ons kerkgebouw waar onze gemeente al sinds 1788 samenkomt.

Iedere zondag houden wij in ons kerkgebouw twee diensten waarin het Woord van God centraal staat. De hele Bijbel en het geloof in God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest vormt het fundament van de prediking. Naast de wekelijkse samenkomsten zijn er ook andere momenten van ontmoeting voor zowel de jeugd, ouderen als de gehele gemeente.

 

Lees meer 

Kerkdiensten


Collecten


U kunt online uw bijdrage (blijven) geven. Na het downloaden moet u zich de eerste keer als gebruiker registreren. In de eerste stap bepaalt u uw bijdrage en in de tweede stap het doel. Dat kan door middel van het zoeken op naam of door het scannen van een QR-code. Hieronder staat de QR-code van onze gemeente. U kunt uiteraard ook uw bijdrage middels een bankoverschrijving doen (NL07 RABO 0342 0111 62 t.n.v. N.H. Gem. Herkingen).

Uw bijdrage aan de diaconie kunt u alleen middels een bankoverschrijving doen op NL39 RABO 0342 0809 11 t.n.v. Diaconie N.H. Gem. Herkingen.

Alvast bedankt!
De mobiele app is voor android en iOS beschikbaar.

Meekijken/luisteren


         
  Youtube kanaal
Youtube Hervormd Herkingen
     
  Kerkomroep
Kerkomroep.nl